Logo Examenblad   
Officiële mededeling   
Webinar 'Hoe komt de N-term tot stand?' op 9 maart 2017
99CV94
College voor Toetsen en Examens
t.a.v. Margriet Hielkema
Muntstraat 7
3512 ET Utrecht
Geachte heer, mevrouw,
 
Bent u docent met een examenklas, examensecretaris of directeur en wilt u meer weten over het normeringsproces? Experts van het CvTE en Cito praten u in één lesuur bij over hoe de normering werkt bij de centrale examens VO. 
 
Interesse?
Schrijft u zich dan in voor het webinar* over normering op 9 maart 2017 via onderstaande link. U kunt tijdens het webinar rechtstreeks uw vragen stellen. Het webinar is live te volgen van 16.00 uur tot 16.50 uur.
 
 
*Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Het is een ‘college’ op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is. U kunt het webinar dus live volgen achter uw computer op school of thuis, alleen of met meerdere collega’s.
 
Met vriendelijke groet,
 
Adri van der Ven
sectormanager havo/vwo
College voor Toetsen en Examens
 
Deze mailing is verzonden aan de (plaatsvervangend) examensecretaris, directeuren, en geregistreerde docenten van alle VO-scholen.
 
 
Over deze verzending
Deze verzending is uitgevoerd door de redactie van Examenblad.nl in opdracht van het College voor Toetsen en Examens (het CvTE).

Uw gegevens
Als e-mailadres wordt het adres gebruikt dat uw school heeft opgegeven.
Margriet Hielkema
m.hielkema@hetcvte.nl

U kunt uw gegevens inzien via uw persoonlijke pagina van Examenblad.nl. U treft daar tevens eerder aan u verzonden berichten aan.

Examenblad.nl
Examenblad.nl is de officiële website over de eindexamens in het voortgezet onderwijs. Via deze site blijft u het hele jaar door op de hoogte van mededelingen en regelgeving rond de eindexamens.